Arjan Brentjes

O artyście

W 2008 r. artysta Arjan Brentjes przestał malować. Od tamtej pory robi krótkie filmy dokumentalne, ponieważ to medium jest bliższe jego zainteresowaniu współczesną komunikacją i mediami. W swoich filmach Brentjes eksperymentuje z różnymi metodami przekazania czegoś widzowi.

Filmografia:

'Hybris' (2014)
‘Glass’ (2013)
‘Il était une fois un Artiste’ (2011)
- najlepszy krótkometrażowy film zagraniczny, Almería en Corto 2012
- Ballon Prize, Crosstalk 2012, Budapeszt
‘The 21st Century’ (2010)
‘Belgrade’ (2009)
‘Mission: to Kaderstan’ (2008)
‘Aliens in Kaderstan’ (2008)

info@arjanbrentjes.nl

Przeszłe wydarzenia

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: